DETOXERA.

Ideal, ideal, ideal. Anorexi, självsvält & bulimi. Jag är smal, men jag vill bli smalare. Jag vet. Det är fel. Jag är fin som jag är. Det är fint med lite rumpa. Mina kärlekshandtag är så söta. Men vaddå Emma du är ju jäättesmal, tänk om jag kunde se ut som du? Jo men nu ser du inte ut som jag eller hur? Jag skulle också vilja ha ett heltidsjobb, mer än 25:- kvar på kontot, friska föräldrar, ett evigt liv, en resa jorden runt & en stringhylla. Det är saker jag inte kan få just nu. Min kropp däremot, den är helt gratis att forma & den skall formas. Jag vill inte ha muskler, jag vill bara få en kickstart in i ett nytt liv med mindre skräpmatssug, mackätande & magbesvär. Jag vill kunna ha på mig en magtröja utan att skämmas för min mage även om jag skulle skämmas över själva magtröjan. Jag vill vara stolt över hela min kropp & snopp, eh nä snippa.


(Nej det här är inte min röv, det här är vad som sitter ovanpå.
I folkmun kallat kärlekshandtag. I min mun kallat djävulens avkomma)


Jag går på detox på söndag. i Två veckor. En avgiftning efter julhelgen. Jag ska klara mig utan pepsi max i två helger, utan mackor i två helger, utan kolhydrater i två helger. Jag ska börja dricka vatten, vatten smakar bajs. Jag hatar vatten. Jag skiter i om jag blir uttorkad. Nu kommer jag att bli tvingad till att gå & vara fuktig hela tiden. För det är väl motsatsen till uttorkad? 

 Jag hoppas att jag kommer ur detta som en sån där vidrig människa som bara ääälskar vatten & hellre dricker det än något annat. En sån där jävel som på lunchen väljer att köpa mineralvatten istället för läsk fastän det har samma pris?! Skrämmande. Vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: Johanna

oj, du som är söt :)

men det är sant, hjälper inte att alla prackar på en det om man inte är nöjd själv.

2009-01-10 @ 10:38:57
URL: http://spralligsparv.blogg.se/
Postat av: Nina

Har aldrig testat detox men är nyfiken på det.. Ser fram emot en recension.Ha en fin dag.

2009-01-10 @ 11:31:24
URL: http://anina.blogg.se/
Postat av: Regine

Eg skjønner ka du meiner.. eg hater mine lovehandles, ja eg har faktisk love handles. umulig å bli kvitt.. men alle gutter har jo sagt at dei syns det e fint.. men det skjønner eg virkelig ikkje. men det e ikkje godt å ta i et beinrangel heller.. eg vil være ein mellomting :) e vel det du vil og. lykke til!

2009-01-10 @ 16:08:37
URL: http://www.regine.devote.se/
Postat av: spiderchick

fast varför vill du vara smalare då? erkänn att det är inför tjejkompisarna! ngn smart kändis sa ngn gång att tjejer bara vill vara smala inför andra tjejer, och jag tycker det ligger ngt i det... hm. Jag tycker du ska vara glad med dig själv precis som du är! (moralkaka I know)

2009-01-10 @ 17:05:29
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Lena

haha, jag älskar vatten och dicker alltid vatten till mat, men det är bara för att jag tycker det är mycket godare än läsk, inte för att vara nyttig! ;)

2009-01-10 @ 17:20:37
URL: http://moeller.blogg.se/
Postat av: Petra

jag hatade oxå vatten innan. Man vänjer sig efter ett tag. Det är bara att tvinga i sig det. Hehe.

Men mina love handels sitter där dom sitter ändå!

2009-01-10 @ 18:14:28
URL: http://petras.blogg.se/
Postat av: Sassy

Jag hatade vatten förr, men nu älskar jag det! Det blev nog så när jag började träna, jag kände plötsligt ett enormt behov av vatten!

2009-01-10 @ 20:15:23
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: pelle

Vatten är guds gåva! Naturligt och superbra för hela jävla kroppen. Men inte i för stora mängder! ;DLycka till i alla fall!

2009-01-11 @ 15:54:34
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Pearl

jag ska också klara mig utan pepsi (inte max men ja.. regular pepsi) i några veckor, jag önskar dig lycka till. jag har brutit löftet om no sugar flera ggr.

2009-01-11 @ 20:33:16
URL: http://intimacy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0