EMMASAYSPUNKTBLOGGPUNKTSE

DET HÄR MÅ VERKA DRASTISKT LOVERS; men jag är förbannat less på mitt url. Jag får skylla mig själv 10000 gånger om. Men jag trodde verkligen i början att detta bara skulle vara en reseblogg. Nu bor jag inte i London och det känns otroligt inaktuellt. Det här skulle jag ha gjort för flera månader sedan. Jag har bytt. Bytt plats helt enkelt. Förlåt för strulet men hädanefter klicka här istället:

Jag kommer säkerligen att tappa massor av läsare. Det är väl vad som händer när man byter plats. Men det blir bättre i det långa loppet tror jag ändå.

Jag har suttit och pillat med min design hela dagen. Den här designen har ju exet gjort och jag har aldrig varit en hejjare på html-koder. Men allt går att läsa sig till. Jag har använt mig av Designadinblogg.se;s underbara tutorials. Det krångligaste var nog att göra headern; haha. Jag har aldrig använt liknande program som photoshop eller paint.net. Det får vara så här så länge tills exet förbarmar sig över min nya blogg helt enkelt.


Kom ihåg det här nudå; http://emmasays.blogg.se

SLUTA RETAS LILLY.

Här springer Lilly runt med mössan igen, säkerligen bara för att reta mig för att jag numera har köpstopp och jag suktar så. Men Lilly - Jag vet inte ens vart man får tag på en liknande mössa. Ha! 1-0 till mig.... Eller hur blev det nu?!...


(bild från www.posh24.se)


CHANGELING.

Igår tvingade Pelle mig på bio. Något han bönat och bett om i flera veckor. Eftersom att jag fått handla så frikostigt tidigare på dagen så hade jag svårt att argumentera varför vi inte skulle gå; men för säkerhets skull komponerade jag ihop en liten låt om mitt misstycke och Pelle kompade på elgitarren. Tänk er mig skrikande i nittiotalspunkstil:

Jag vill inte gå på bio
men dumma dumma Pelle tvingar mig
Jag sitter hellre hemma och räknar till tio
än att gå på bio med dig
Och jag är inte längre din tjej.

Det är synd att jag lärde mig rimma som sexåring och slutade utvecklas efter det...


Sådär i förbifarten kan jag väl ändå nämna att vi såg Changeling och att jag faktiskt höll på att äta popcorn tills jag spydde då vi gjorde det fatala misstaget att beställa en blockbustermeny. Två megadrickor, en fet bytta med popcorn och en stor hot snacks. Supersize me not please. Angelina var vacker och historien var gripande. Based on a true story. Sådant gillar jag. Mer än så var det inte.

J.LINDEBERG.JUMPSUIT.

Med mina halvsmå kinesögon lyckades jag fladdra till mig (läs böna och be genom en hel stadsrunda på två timmar) en underbar jumpsuit från J lindeberg. Jag promenerade även förbi 59:an med Pelle och dreglade lite över de skyhöga klackar jag såg där en vecka tidigare. Pelle mumlade något om; jaa du har ju velat ha ett par totalt onödiga skor rätt länge nu så jag antar väl att det är dom. För de är så perfekta tillsammans med min jumpsuit. (Måste bara understryka att vi har gemensam ekonomi och därav diskuterar igenom vilka köp vi gör.)

Nu är det dock MEGAKÖPSTOPP för min del. Inget mer. Nada. Niet.  





Nu går jag & Pelle ner till SF för att se Changeling på bio. Det här är en ovanligt bra måndag.
Jag ska trycka popcorn tills jag spyr. Eller... Jag ska äta mycket popcorn.... Hade' lovers!

OOPS.

Supersovmorgon. Sedan gjordes en asos-beställning då frakten bara är en tia. Det gick inte att låta bli. Jag har letat efter ett par skor med skyhög klack ett tag nu så det gick först ner i varukorgen. Sedan råkade ett par fläckiga jeans hoppa ner & sedan illa kvickt en amplified-tröja med sex pistols.. Snabbt gick det & nu är det gjort.


SNART NATT, UTVÄRDERING AV MINA SÖNDAGSPROJEKT.

Okej, jag åstadkom ändå fynd på loppis + promenad & som jag gissade tidigare; sy klart gardinerna. Tyget blev jag kär i på Åhlens förra veckan. Synd var däremot att tyget var skumt att sy i, då det vred och hade sig. Dålig vävning med andra ord. När jag provhängde upp gardinen utan att stryka den blev det däremot rätt spejsigt & jag funderar på att ha kvar det så här;



Annars känner jag mig rätt söndagsbekväm, vilket är en extrem ovanlig känsla hos mig; men jag måste bara skaka mig själv en extra gång och påminna mig själv om att jag är ledig imorgon. Ingen måndagsångest! SHAKE IT SHAKE IT, GLÄDJESKAK!

VIDRIGT.

I aftonbladet idag hade de artiklar om äldre män som tar kontakt med barn på internet för att mötas upp & ha sex. Aftonbladet har själv gett sig ut för att vara trettonåriga tjejer och får frågor liknande; vill du tjäna 2000 spänn? Om du suger av mig. Och så vidare. Jävligt vidrigt med andra ord. Sedan följer en 'dagens fråga' :



Men vilka är de 4,9 procent som inte håller med och som tycker att det borde vara lagligt? Jag kanske inte hört alla argument, please enlighten me. Jag vill bara veta varför?!

SÖNDAGSFYND.

Jag hade helt glömt ett till projekt jag bestämt mig för denna söndag; nämnligen loppis. Jag & mormor tog en fin promenad (långpromenaden därmed också avklarad) till loppiset & jag fyndade faktiskt. Jag har letat så länge efter den perfekta stringhyllan och det här blev nästan rätt. En mindre stringhylla som egentligen är en telefonbänk. Den ska hängas upp bredvid sängen & agera sängbord. Jag hittade även en härligt sliten skinnväska som laptopen passar utmärkt i & ett sött änglaskrin.




IDAG ÄR DEN DAGEN DÅ JAG SKA GÖRA ALLTING JAG ANNARS SKJUTER PÅ.

Och tro mig, jag är en sådan som skjuter på allt. Idag ska jag ta tag i min walk-in, rensa och städa. Idag ska jag ta ut mina kartonger med julsaker från min walk-in och stoppa ner dem i förrådet i källaren, idag ska jag sy köksgardiner. Idag ska jag boka tvätt-tid. Idag ska jag sy den förbannade klänningen jag har tänkt sy i över två månader men aldrig tagit mig för. Idag ska jag storhandla. Idag ska jag ta en långpromenad. Idag är den dagen. Undra vilka projekt jag faktiskt kommer att slutföra?! (Jag gissar själv endast på gardinerna, det är enkelt och jag vill verkligen ha upp dem - alla andra projekt är antingen trista eller tidskrävande)

DET KALLAS KÄRLEK.

Jag fick ett mms nu när jag var på väg hem från jobbet. På bilden var det en påse från OLW med den grymmaste smaken; Cream Cheese. Älskade Pelle, han vet hur han ska göra mig glad. Sådant är skönt att komma hem till.



Vilken chipspåse trycker ni helst i er en lördagnatt? (eller valfri natt/kväll/dag)

RSS 2.0