HEJJA JONAS!

Det här kan nog bli ett jättefånigt inlägg men jag har gått & tänkt på detta hela dagen. Ni har säkert hört talas om 'Jonas Gardells utbrott' i Stjärnorna på Slottet. Detta var ett av alla samtalsämnen på kalaset jag var på igår. Jag blev så nyfiken att jag till och med var tvungen att kolla på avsnittet på webbtv igårkväll.

Okej, Jonas Gardell beter sig som en barnrumpa - men samtidigt förstår jag Jonas ångest. Fyfan att behöva sitta & plinka på någon fiol, lära sig något jäkla stycke för att sedan visa upp det för publik. Jag hade haft exakt samma ångest. Det är ungefär detsamma som att komma till någon förfest & tvingas att spela det förbannade Singstar. Förnedrande & inte ett dugg kul att vare sig medverka eller vara publik!

Sen att alla över 40 förfasas över Jonas utbrott är väl ändå bara fånigt. Tittar inte alla på detta program för att just se intrigerna? Är det ingen som har märkt att den gamla damstruttan som sjunger opera är helt galen? Näe men det är ju finkultur! Superintegritetspianisten som ordnade skiten då och gick själv därifrån för att få massage?!  De är då enligt mig riktiga kokkotomtar!

Jag hade nog gjort exakt likadant om jag var Jonas & tvingades förnedras på det där viset. Hejja Jonas och hejja Janne Loffe Karlsson, vilka lirare. Det är för de två galna mupparna som jag måste se nästa avsnitt!


(bild från expressen)

Kommentarer
Postat av: Kalle

fattar inte hur folk orkar se såna bajsnödiga program. jag spyr av såna där saker. men det sjuka är, att när jag satt på min träningscykel framför tvn, va det där programmet på - jag skäms! haha

2009-01-05 @ 20:44:30
URL: http://elviskalmar.blogg.se/
Postat av: HannahSthlm

Oj..detta har jag helt missat..haha..jag missar allt på tv;)!

2009-01-05 @ 21:11:03
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: 666AERIME - Hårdrocksbloggen

SV: Jajjemen, sure it does ;)

2009-01-05 @ 21:35:43
URL: http://aerime.blogg.se/
Postat av: Fredrik *Frisören

sjukt bra program!

2009-01-05 @ 21:49:41
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
Postat av: pelle

Jag gillar ju hon Kerstin Dellert, hon är klockren! ;D För att vara nära nittio bast i alla fall!

2009-01-05 @ 21:55:08
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Lena

haha, jag är mest road över att folk faktiskt reagerar så mycket på ett tv-program! jag vet att det är vanligt, men jag kan verkligen inte förstå det! haha

2009-01-05 @ 22:03:42
URL: http://moeller.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

winnerbäst har alltid min röst =)

2009-01-05 @ 22:05:55
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0