Löning!

Idag ska jag och Lina ta en tur till banken & betala hyran. Jippie. Vi har kvällsskiftet ikväll så vi börjar inte förrän 6pm. ........Och så blev det en direkt vändning så fort jag skrev det där, jag skulle ha hunnit att ta i trä!!!!! David vår manager ringde just och bad oss komma in klockan tolv eftersom att ingen dykt upp på morgonen. Så vi har dagsskiftet idag helt plötsligt. Jahapp.

David har förövrigt satt mig & Lina på full-waitress-service i vårt diningroom. Inget lek & skoj bakom baren för oss inte, utan blodigt allvar. Haha. Tydligen var det så många klagomål däruppe & därför satte David oss ner och började mala på om inlärningskurvor & att vi hade en hög, medan andra hade låg & att vi därför måste vara i diningroom ett tag framöver tills allt lugnar ner sig & därefter successivt lära upp de andra soporna hur man är trevlig mot en kund!!!

En otroligt jobbig sak hände dock igår på i vårt diningroom; Jag lyckades spilla rödvin på en gäst. Ja, ett helt glas. Otroligt pinsamt & jag tänkte direkt att jag var körd. Jag tog givetvis extra hand om bordet, gav dem kaffe och försökte vara så trevlig som möjligt. Det slutade med att de gav mig 250 spänn i dricks & ville komma tillbaka och äta imorgon. Så det lyckades vi med! Synd att vi någonstans bestämde oss, i teamet, för att dela på dricksen.

Nu har jag inte mycket tid kvar, måste skynda mig till jobbet. aaarghh...

Kommentarer
Postat av: sebastian

Hejåhå vad ni verkar knega och ha er :-)själv är jag ju ute på semester nu!
Ska ni se Kris när han kommer till London?

2008-03-02 @ 15:34:54
URL: http://externafunderingar.blogg.se
Postat av: Emma & Lina

När kommer han??

2008-03-04 @ 15:30:08
Postat av: linda

hallå!!! uppdatering!!

2008-03-08 @ 14:25:49
Postat av: sebastian

vet inte exakt men kolla upp det, jag tror det är i början av april!

2008-03-14 @ 16:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0