Dropkick Murphy's, here we go!

Igår var en dag i sorgens namn. Jag & Lina uppskattade inte alla romantiska par som helt plötsligt stormat London. Kan de inte åka till Paris istället?, City of Love, anyone? London är väl inte sååå romantiskt?!?!? Eller uppenbarligen igår i alla fall. Illamående, anyone? Vi var! Kräksjuka & avundsjuka!

Trycket på deppen lättade lite när vi fick prata med de som står oss närmast hjärtat; familjen & pojkarna, men saknaden var stor & ensamheten likaså. Vi köpte pepsi max, käkade vitlöksbröd & somnade till Fredrik & Filips röster på ljudboken; Två nötcreme & en moviebox.

I dag har vi jobbat sedan tidig morgon & alla romantiska par har mystiskt försvunnit från London igen. Men inte kunde vi känna oss mycket gladare för det, inte....

Tills vi läste gratistidningen & insåg att Mad Caddies & Dropkick Murphy's spelar imorgon, i London. Yes! äntligen en anledning till att vi är här. Så fram med visakortet & beställa biljetter på internet. Fem minuter senare och vår morgondag ser så ruskigt mycket ljusare ut!!!!

image31

image32


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0